Bielky vyšľaháme na tuhý sneh, postupne vyšľaháme cukor, žĺtky, múku zmiešanú s práškom do pečiva, pridávame vodu a olej.
Hmotu rozdelíme na polovicu a upečieme 2 tenké cesta na plechu na pečenie. Pečieme pri teplote 170 stupňov 10 - 15 minút.
2 celé vajcia vyšľaháme vo vodnom kúpeli s cukrom do peny, pridáme rozpustenú čokoládu a necháme vychladnúť. Do chladnej hmoty pridáme maslo a vyšľaháme mixérom.
Upečené cesto potrieme pripraveným krémom, nakrájame na prúžky a opatrne nožom zrolujeme.
Keď urobíme jednu rolku, odkrojíme a pokračujeme ďalej.
Každú rolku obalíme v dipe (mlieko ohrejeme, pridáme cukor, na kúsky nalámanú čokoládu a miešaním ju rozpustíme. Keď je čokoláda rozpustená, pridáme maslo a miešaním ho tiež rozpustíme) a následne obalíme v kokose.