Nepečené orechové trubičky, ktoré si zamilujete

Recept Nepečené orechové trubičky, ktoré si zamilujete
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Kombinácia troch základných kritérií - nepečené, fantastické a jednoduché. Tieto základné kritériá neprehliadnite a pripravte si na Vianoce tie najlepšie trubičky, aké ste jedli. Pobláznia vám hlavu tak, že iné už pripravovať nebudete. Nebojte sa ani surového vajíčka. Ak používate čerstvé vajíčka, tak nehrozí žiadna salmonelóza. Autor: Jaja

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

150 gmleté vlašské orechy
150 gpráškový cukor
150 gmleté detské piškóty
2 ksvajce
1 lyžicakakao
na ozdobučokoláda
na plneniesmotana na šľahanie
na ozdobusekané orechy

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Oriešky, práškový cukor, mleté detské piškóty a domáce vajíčka zmiešame v miske a vypracujeme jednotnú hmotu, ktorú ihneď spracovávame.
  2. Pripravíme si potravinársku fóliu a rozprestrieme ju na pracovnú dosku. Položíme cesto, preložíme potravinárskou fóliou a valčekom rozvaľkáme tenší plát, ktorý nakrájame podľa kovových trubičiek na obdĺžniky.
  3. Nakrájané kúsky natočíme na trubičky a ukladáme na plech spojom nadol. Takto pripravené trubičky necháme pri izbovej teplote zaschnúť do druhého dňa.
  4. Na druhý deň ich stiahneme z kovových trubičiek a namočíme do čokoládovej polevy. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie a naplníme šľahačkou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť