Nepečené ,,mravenisko,, s banánom

Pridal: NajLucka, 13.2.2021
Kategorie: Chuťovky, Banány, Podľa ovocia
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Jednoduchý dezert, ktorý si obľúbia hlavne deti. Pre vás o starosť menej, pretože je nepečený.
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 13.2.2021
Kategorie: Chuťovky, Banány, Podľa ovocia
SUROVINY
600 g (alebo obyčajné piškóty 1 bal.)perníky v čokoláde
600 gkyslá smotana
100 gpráškový cukor
2 ksbanán
podľa chutimleté vlašské orechy
podľa chutikokos
na ozdobučokoláda
- Pripravíme si tanier, na ktorý budeme vrstviť jednotlivé vrstvy.
- V miske si zmiešame kyslú smotanu s cukrom a dôkladne vymiešame.
- Najskôr poukladáme na polovicu prekrojené perníky (alebo piškóty), ktoré sme vopred namočili do kyslej smotany. Medzery medzi jednotlivými perníčkami vyplníme smotanou. Posypeme kokosom a mletými orechami. Poukladáme na kolieska nakrájané banány, znovu poukladáme perníky alebo piškóty namočené do smotany, znovu vyplníme medzery smotanou a takto postup opakujeme kým neminieme všetky suroviny.
- Vrch posypeme strúhanou čokoládou a odložíme do chladničky najlepšie na celú noc.
Zdroj: Vk
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Nepečené ,,mraveniště,, s banánem.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Ameisenhaufen mit Bananen ohne Backen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Hideg banános piskótatorta.
KOMENTÁRE K RECEPTU