Nepečená broskyňová torta

Recept Nepečená broskyňová torta
FOTKA OD VÁS
Recept Nepečená broskyňová torta
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Nepečené dobrodružstvo s kyslou smotanou a piškótmi. Mňamka! Autor: IvanK

FOTKA OD VÁS
Recept Nepečená broskyňová torta

SUROVINY

Potrebné suroviny:

1 bal.svetlé okrúhle piškóty
1 bal.tmavé okrúhle piškóty
1 konzervazavárané broskyne
5 kelímkovkyslá smotana
2 bal.stužovač šľahačky
3 lyžicepráškový cukor
3 lyžiceGranko
na ozdobeniečokoládová ryža

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Potrebujeme balíček svetlých a balíček tmavých okrúhlych piškót, 5 kelímkov kyslej smotany, konzervu zaváraných broskýň, stužovač šľahačky, práškový cukor, granko a čokoládovú ryžu na ozdobenie.
  2. Do misky dáme kyslú smotanu. Pridáme stužovač šľahačky a práškový cukor. Vymiešame na hustý krém.
  3. Na dno tortovej formy poukladáme tmavé piškóty, ktoré jemne pokvapkáme šťavou z broskyňového kompótu. Na piškóty dáme tretinu smotanového krému. Krém rovnomerne rozotrieme.
  4. Na prvú vrstvu krému poukladáme tmavé a svetlé piškóty. Na druhú vrstvu piškót poukladáme na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne.
  5. Na broskyne dáme druhú tretinu smotanového krému. Krém rovnomerne rozotrieme.
  6. Na druhú vrstvu krému poukladáme na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne. Na broskyne poukladáme piškóty, plochou stranou nahor.
  7. Do zvyšku smotanového krému pridáme 3 lyžice Granka. A poriadne premiešame.
  8. Tmavý krém dáme na poslednú vrstvu piškót. A rovnomerne rozotrieme.
  9. Vrch torty ozdobíme dvojfarebnou čokoládovou ryžou. Zakryjeme alobalom a odložíme na pol dňa do chladničky. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť