Nátierka z údenej makrely s tvarohom

Recept Nátierka z údenej makrely s tvarohom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Už som mala chuť na niečo, čo sme dávno doma nemali a tak som v obchode len popri nákupe základných surovín zazrela makrelu v akcii a vtedy to na mňa prišlo. Chuťovo perfektná a úplne jednoduchá na prípravu je táto nátierka. K tomu už len domáci chrumkavý chlebík (ale ani ten z obchodu nie je zlý) a večera je hotová do 15 minút. Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 ksúdená makrela
2 lyžicetvaroh
2 lyžicemajonéza
1 lyžicapažítka
1 kscibuľa
2 lyžičkycitrónová šťava
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Údenú makrelu oberieme od kostí a kože.
  2. K mäsu pridáme tvaroh, majonézu, pažítku, najemno pokrájanú cibuľu, citrónovú šťavu, soľ a korenie.
  3. Rozmiešame dohladka.
  4. Natierame na čerstvý chlieb a zdobíme podľa fantázie a chuti.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť