Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku

Recept Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku s Racio chlebíčkami. Autor: Anna_Anicka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Nátierka:

1 ksúdená makrela
250 gtvaroh
1 kscesnak
100 gvaleriánka
50 gmungo klíčky
štipkasoľ
8 kscelozrnné Racio chlebíčky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Paličku cesnaku očistíme a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme ju 30 minút na 200 stupňov. Vyberieme z rúry a necháme vychladnúť.
  2. Makrelu zbavíme kože aj kostí a roztlačíme ju na malé časti. Zmiešame ju s tvarohom a vopred upečenou paličkou cesnaku. Celú zmes rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme na jemno nakrájanú cibuľku a dochutíme soľou.
  3. Pripravenú nátierku natierame na RACIO celozrnné chlebíčky, ktoré dozdobíme valeriánkou alebo naklíčenými mungo fazuľkami.

Zdroj: Vlastní recept

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť