NajRecept.sk Mäso Mleté mäso Karbonátky Najlepšie fašírky s kyslou smotanou
Najlepšie fašírky s kyslou smotanou
Recept Najlepšie fašírky s kyslou smotanou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
NajLucka NajLucka    ·   24.9.2022

Najlepšie fašírky s kyslou smotanou

Toto sú asi najlepšie fašírky, aké som kedy jedla. Výborne dochutené a kyslá smotana im dodá vynikajúcu lahodnú chuť.

Suroviny

Budeme potrebovať:

1/2 kg
mleté mäso
4 ks
vajce
4 lyžice
hladká múka
1/2 bal.
prášok do pečiva
2 lyžice
kyslá smotana
nasekaný cesnak
soľ, korenie
vegeta na dochutenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Všetky suroviny na prípravu fašírok zmiešame v miske. Necháme 20 minút odstáť a potom z hmoty tvarujeme menšie fašírky, ktoré vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán do zlata.
  2. Vyprážané ukladáme na papierový obrúsok, aby sme sa zbavili prebytočného oleja a podávame so zemiakovou kašou.

Zdroj: Coolinarika

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár