Najlepšie domáce rožky, mäkké ako pavučinka
Vynikajúce domáce pečivo, ktoré je mäkké aj na druhý deň. Zvyknem piecť domáci chlieb, no na domáce rožky som sa odhodlala až teraz. Sú naozaj veľmi dobré. Určite vyskúšajte.
FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
10 gsušené droždie
1 lyžicakryštálový cukor
100 mlteplé mlieko
100 mlteplá voda
100 mlolej
3 lyžicebiely jogurt
1 ksvajce
500 ghladká múka
1 lyžicasoľ
- Do väčšej misky preosejeme múku, pridáme cukor, soľ, sušené droždie a pridáme aj všetky tekuté suroviny.
- Po hodine cesto preložíme na pracovnú dosku a rozdelíme na 10 rovnakých častí.
- Každú časť rozvaľkáme na tenká plátok (pomáhame si olejom, aby sa na pracovnú dosku nelepili) a zrolujeme.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Nejlepší domácí rohlíky, měkké jako pavučinka.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najlepsze domowe rogaliki, miękkie jak pajęczynka.
KOMENTÁRE K RECEPTU