Najdokonalejšie medové rezy so salkom
S týmto zákuskom nikdy nič nepokazíte. Vynikajúci dezert, ktorý môžete pripraviť aj na Veľkú noc. Rodinka vás určite pochváli za super výber. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
Cesto:
600 ghladká múka
200 gpráškový cukor
2 lyžicerum
2 ksvajce
2 ksžĺtok
2 lyžičkyjedlá sóda
2 lyžicetekutý med
100 gmaslo
Krém:
1 lmlieko
250 gmaslo
2 lyžicehladká múka
3 ksžĺtok
150 gkryštálový cukor
2 bal.vanilkový puding
2-3 lyžicerum
300 gkaramelové salko
Poleva:
podľa potrebyčokoládová poleva
- Najskôr si upečieme medové pláty. Všetky suché suroviny preosejeme do misky, pridáme ostatné suroviny a vypracujeme hladké cesto, ktoré necháme odpočívať v chladničke pol hodinu.
- Po upečení pláty ihneď stiahneme z horúceho plechu na rovnú plochu.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Nejdokonalejší medové řezy se salkem.
KOMENTÁRE K RECEPTU