Nadýchaná zemiaková kaša

Recept Nadýchaná zemiaková kaša
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Nadýchaná zemiaková kaša. Autor: HeMiShEk

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

zemiaky
soľ
mlieko
maslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zemiaky uvaríme v osolenej vode. Scedíme a roztlačíme s maslom. Začneme šľahať ručným mixérom a prilejeme mlieko.
  2. Akonáhle vyšľaháme, ochutnáme, či je dosť slaná. Ak nie, prisolíme a soľ zalejeme trochou mlieka. Než začneme šľahať pridáme ešte 1 až 2 lyžice masla a šľaháme dohladka.
  3. Následné pridanie masla dodá kaši lepšiu chuť. Môžeme doplniť opraženou cibuľkou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť