Z lístkového cesta si vyvaľkáme dva rovnako tenké obdĺžniky a upečieme ich na opačnej strane plechu pri teplote 160 stupňov do zlata.
Žĺtky s cukrom vymiešame do peny, pridáme nastrúhanú čokoládu, mleté vlašské orechy a nakoniec vyšľahané bielka. Jemne premiešame a vylejeme do formy na pečenie, ktorú sme si vystlali papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 30 minút.
V troške mlieka si rozrobíme múku a kukuričný škrob. Zvyšné mlieko si spolu s vanilkovým cukrom rozpustíme na ohni a postupne pridáme mlieko s múkou a škrobom. Varíme do zhustnutia. Hustú hmotu necháme vychladnúť.
V inej miske si mixérom vyšľaháme maslo a margarín s práškovým cukrom do peny. Postupne k nej pridávame vychladnutú mliečnu hmotu a mixérom vyšľaháme na tuhý krém. Pridáme citrónovú kôru a dobre premiešame.
Môžeme vrstviť. Na lístkové cesto navrstvíme 1/2 krému, položíme čokoládovú sušienku, ktorú mierne pritlačíme, znovu navrstvíme krém a prikryjeme druhým plátom lístkového cesta.