Medvedie labky s pudingom - fotopostup

Recept Medvedie labky s pudingom - fotopostup
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Krehké medvedie labky s jahodovým pudingom.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Budeme potrebovať:

2 bal.jahodový puding
250 gpolohrubá múka
200 gpráškový cukor
160 gtuk na pečenie
2 lyžicemlieko
štipkasoľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme si suroviny na labky. Pripravíme si aj formičky. Tie radi cestom plnia hlavne deti.
  2. Múku premiešame s cukrom.... pridáme pudingový prášok a preosejeme všetko na dosku. Pridáme soľ a nakrájaný tuk (Palmarín) a chladné mlieko.
  3. Rukami vypracujeme hladké cesto. Cesto je ružové, od pudingového prášku. Cesto necháme na chvíľku, aspoň 10 minút v chlade. Zatiaľ som dala vyhriať rúru.
  4. Formičky plníme cestom, až po okraj.
  5. Naplnené formičky dáme na plech a dáme do rúry piecť na 180 stupňov asi 10 minút.
  6. Upečené labky necháme chvíľu vychladnúť a až potom ich vyklopíme z formičiek. Ihneď ich obalíme v práškovom cukre.

Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
pekárky - Dorisa

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť