Medvedí cesnak - na uskladnenie

Pridal: LENULKA, 12.3.2021
Kategorie: Zavaraniny
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Medvedí cesnak používam do nátierok, na ozdobu zemiakov, ale tiež len na namazaný chlieb. Je výborný a zdravý. Autor: Lenulka
FOTKA OD VÁS
Pridal: LENULKA, 12.3.2021
Kategorie: Zavaraniny
SUROVINY
Suroviny:
medvedí cesnak
- Jednotlivé listy medvedieho cesnaku dôkladne umyjeme a osušíme. Potom ho nakrájame na rezance a dám do dôkladne vymytých a usušených fliaš. Môžeme ľahko stlačiť. Naplníme ich až po okraj.
- Fľaše musia byť s uzáverom, aby cesnak nebolo pri skladovaní cítiť.
- Uchovávame v chladničke a postupne odoberám - vydrží asi 3 týždne ako čerstvý.
- Medvedí cesnak používam do nátierok, na ozdobu zemiakov, ale tiež len na namazaný chlieb. Je výborný a zdravý.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Medvědí česnek - na uskladnění.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Czosnek niedźwiedzi - jak przechowywać.
KOMENTÁRE K RECEPTU