Medvedí cesnak - na uskladnenie

Recept Medvedí cesnak - na uskladnenie

Pridal: LENULKA, 12.3.2021

Kategorie: Zavaraniny

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Medvedí cesnak používam do nátierok, na ozdobu zemiakov, ale tiež len na namazaný chlieb. Je výborný a zdravý. Autor: Lenulka

FOTKA OD VÁS

Pridal: LENULKA, 12.3.2021

Kategorie: Zavaraniny

SUROVINY

Suroviny:

medvedí cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Jednotlivé listy medvedieho cesnaku dôkladne umyjeme a osušíme. Potom ho nakrájame na rezance a dám do dôkladne vymytých a usušených fliaš. Môžeme ľahko stlačiť. Naplníme ich až po okraj.
  2. Fľaše musia byť s uzáverom, aby cesnak nebolo pri skladovaní cítiť.
  3. Uchovávame v chladničke a postupne odoberám - vydrží asi 3 týždne ako čerstvý.
  4. Väčšie množstvo dávam do mrazničky. Pre potrebu si vždy odsypem a zvyšok vrátim späť.
  5. Medvedí cesnak používam do nátierok, na ozdobu zemiakov, ale tiež len na namazaný chlieb. Je výborný a zdravý.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť