Medové krémeše trochu inak - jednohubky

Recept Medové krémeše trochu inak - jednohubky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Dokonalé, dokonalé a ešte raz dokonalé. Medové krémeše na jeden skus. Krásne vyzerajú a ešte lepšie chutia. Určite vyskúšajte. Piekla som ich na oslavu narodenín. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

480 ghladká múka
190 gpráškový cukor
90 gmaslo
60 gmed
2 ksvajce
2 ksžĺtok
1,25 gsóda

Krém:

8 dclmlieko
2 kszlatý klas
1 ksžĺtok
150 gkryštálový cukor
200 gmaslo (izbová teplota)

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zo všetkých surovín si ručne vymiešame cesto, ktoré rozvaľkáme na tenký plát a vykrajujeme kolieska.
  2. Ukladáme ich na vymastený plech. Pečieme na 200 stupňoch dozlatista, asi 10 min. - sledujeme.
  3. Uvaríme klasický puding, do ktorého po vychladnutí zašľaháme maslo. Vznikne nám krém.
  4. 500ml smotany vyšľaháme s cukrom na pevnú šľahačku.
  5. Vychladnuté guľaté kolieska plníme pudingovým krémom za pomoci cukrárskeho vrecka, po stuhnutí nanesieme šľahačku, prikryjeme druhým kolieskom a zľahka posypeme práškovým cukrom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť