SUROVINY
Budeme potrebovať:
1/2 lmlieko
1 kockadroždie
3 lyžicekryštálový cukor
100 mlteplá voda
4 lyžiceolej
1 lyžičkasoľ
1 kghladká múka
2 lyžicekakao
1 kspomaranč - kôra
podľa chuti hrozienka, brusnice, oriešky, kandizované ovoci
Na potretie:
3 ksžĺtok
5 bal.vanilkový cukor
100 gmaslo
Ďalej budeme potrebovať:
500 mlvoda
200 gkryštálový cukor
3 bal.vanilkový cukor
- 1/2 l mlieka, kocku droždia, cukor, kôru z pomaranča, olej, vodu, soľ a múku v miske dôkladne spracujeme na hladké cesto, ktoré rozdelíme na polovicu. Do jednej polovice pridáme kakao a znova spracujeme. Do cesta môžete pridať ľubovoľné suroviny, ako napríklad hrozienka, brusnice, oriešky, ...
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Máslové dvoubarevné pečivo měkké jako pavučinka.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Maślane dwukolorowe ciasto miękkie jak pajęczynka.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Luftige zweifarbige Butterteig-Stangen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Omlós és habkönnyű kétszínű vajas kalács.
KOMENTÁRE K RECEPTU