Malinové srdiečka z odpaľovaného cesta

Recept Malinové srdiečka z odpaľovaného cesta
FOTKA OD VÁS
Recept Malinové srdiečka z odpaľovaného cestaRecept Malinové srdiečka z odpaľovaného cesta
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

VY-NI-KA-JÚ-CE!!! Milujem :):):) Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS
Recept Malinové srdiečka z odpaľovaného cestaRecept Malinové srdiečka z odpaľovaného cesta

SUROVINY

Cesto:

250 mlvoda
90 gmaslo
štipkasoľ
140 ghladká múka
3 ksvajce

Krém:

600 mlmlieko
2 ksmalinový puding
6 lyžíckryštálový cukor
2 ksvanilkový cukor
250 gmaslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Do kastrólika nalejeme vodu, pridáme maslo a soľ a dáme variť. Do vriacej zmesy pridáme múku a miešame, kým sa cesto neodlepuje od stien kastróliku.
  2. Necháme vychladnúť. Potom zašľaháme po jednom celé vajcia. Cesto naplníme do vrecka so zdobiacou špičkou a nastriekame srdiečka.
  3. Pečieme pri 200° C asi 15 minút (kým nezozlátnu). Necháme vychladnúť a prekrojíme.
  4. Pripravíme si krém - 500 ml mlieka dáme variť, vo zvyšnom mlieku rozmiešame pudingové prášky a cukor a vlejeme do vriaceho mlieka. Uvaríme hustý puding. Hneď do horúceho vmiešame maslo (ak sa zrazí, nevadí, po vychladnutí sa vyšľahá krém dohladka). Necháme úplne vychladnúť v chladničke a potom vyšľaháme.
  5. Krém naplníme do vrecka so zdobiacou špičkou a naplníme ním srdiečka. Pocukrujeme a dáme opäť stuhnúť do chladničky. Z tejto dávky sa urobí cca 30 srdiečok.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU

Zkoušela jsem je ( je mi 13) a osvědčily se 😁 - snadné a výborné 🙂❤

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť