Mačacie jazýčky

Recept Mačacie jazýčky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Určite poznáte podľa názvu, že? Vynikajúce mačacie jazýčky, ktoré viete kúpiť aj teraz v obchode, ale povedzme si pravdu, už to nie je to, čo bejvávalo. Niekedy boli tak neskutočne dobré, ale aj drahé, čo sú aj teraz, ale podľa mňa kvalita išla poriadne dole. Tak som premýšľala, že si ich upečiem doma a vyšlo to. Vyskúšajte, uvidíte, že tieto sú oveľa lepšie ako tie z obchodu. Postačí vám k tomu formička a môj recept, nech sa páči. Autor: Petra H.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Suroviny:

300 ghladká múka
90 gpráškový cukor
220 gtuk
20 gkakao

Krém:

nutela

Poleva:

150 gčokoláda na varenie
75 gOmega

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, ktoré necháme do druhého dňa odležať.
  2. Cesto vyvaľkáme, vykrajujeme jazýčky, kladieme ich na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme. Pečieme pri teplote 170 stupňov dozlatista, sledujeme a vyberáme.
  3. Polovicu vychladnutých jazýčkov namočíme do čokoládovej polevy a necháme stuhnúť.
  4. Stuhnuté ešte postriekame čokoládou. Po zaschnutí polevy zlepujeme nutelou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť