Linecké poschodové srdiečka s mascarpone krémom a ovocím

Recept Linecké poschodové srdiečka s mascarpone krémom a ovocím
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tak dnes trochu slávnostnejšie. Poschodové srdiečka s masarpone krémom. Tento krém je dokonalý a je veľmi jednoduchý na prípravu. Robievam ho aj do tort. S ovocím je to dokonalá kombinácia, ako pripraviť luxusný zákusok, ktorý bude na 100% chutiť každému. Nemusíte šľahať puding s maslom, zbytočne ťažké krémy iba zaplnia žalúdok. Autor: Marta

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Cesto:

750 ghladká múka
250 gpráškový cukor
500 gmaslo
2 ksžĺtok
1 lyžičkasóda bikarbóna
1 lyžičkaprášok do pečiva

Náplň:

750 gmascarpone
500 mlsmotana na šľahanie
2 ksvanilkový cukor
2 ksstužovač

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetko spolu spracujeme, vyvaľkáme a vykrajujeme srdiečka. Pečiem na papieri na pečenie na 180 stupňov asi 7 minút - nepečte príliš dlho, aby ste cesto zbytočne nevysušili.
  2. Šľahačku vyšľaháme s vanilkovým cukrom, pred došľahaním pridáme stužovač, nakoniec zašľaháme mascarpone.
  3. Na spodné srdiečko doprostred dáme džem, krém, srdiečko a už len nastriekame krém cukrárskym sáčkom.
  4. Ozdobíme ovocím.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť