Letné osviežujúce jahodové tiramisu

Recept Letné osviežujúce jahodové tiramisu
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Pokiaľ máte radi nepečené dezerty a k tomu ešte aj osviežujúce, tak určite neprehliadnite tento recept. Jahody ešte sú, tak ich musíme nejako zužitkovať. Klasické dezerty s jahodami a želatínou sme tu už videli, tak vyskúšame penové tiramisu s mascarpone a šľahačkou. Nič viac do krému nejde, žiadna káva, pretože tá v kombinácii s jahodami nevytvára veľmi dobrú chuť.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

250 gmascarpone
200 mlsmotana na šľahanie
400 gjahoda
150 gpráškový cukor
20 ksdlhé piškóty

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Jednoduchý recept s veľmi dobrým krémom iba z troch surovín - mascarpone, šľahačky a cukru.
  2. V druhej miske vyšľaháme šľahačku s cukrom (100 g), ručne iba metličkou primiešame mascarpone a vymiešame hladký krém. 100 g jahôd rozmixujeme s 50 g cukru na dreň.
  3. Pripravíme si hranatú menšiu formu, ktorú vyložíme detskými piškótami. Polejeme ich jahodovou dreňou, navrstvíme krém, poukladáme nakrájané jahody, poukladáme piškóty, navrstvíme dreň, navrstvíme krém, poukladáme jahody a ak ešte máme všetky suroviny, postup môžeme opakovať.
  4. Ukončíme to nakrájanými jahodami a odložíme do chladničky stuhnúť.

Zdroj: Vk

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť