Len tak zľahka - lečo z domácej zeleniny

Recept Len tak zľahka - lečo z domácej zeleniny

Pridal: rebeka, 23.9.2020

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, 15 minútovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Len tak zľahka. Všetko, čo som našla v chladničke bola paprika, paradajka, kúsok klobásy a jarná cibuľka. Vzniklo z toho lečo, len som musela utekať do obchodu pre vajíčka. Tak či máte v chladničke bez úžitku kúsok údeniny, zeleninu a pod, vykúzlite chutnú večeru do 15 minút. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

Pridal: rebeka, 23.9.2020

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, 15 minútovky

SUROVINY

250 gúdenina (klobása, párok ...)
4 ksrôznofarebná paprika
300 gparadajka
1 kscibuľa
3-4 ksvajce
1 lyžicamasť
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
výpek z mäsa

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na masti opražíme na kocky pokrájanú cibuľu, pridáme údeninu, na kocky pokrájanú papriku a 7 minút restujeme.
  2. Pridáme pokrájané paradajky a restujeme ďalších 5 minút. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
  3. Zvlášť na panvici a troche tuku (maslo, olej, masť) vymiešame vajíčka.
  4. Tie potom pridáme do panvice s údeninou a zeleninou. Doladíme chute.
  5. Ak máme jarnú cibuľku, pridáme ju tiež.

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť