Len tak zľahka - lečo z domácej zeleniny

Pridal: rebeka, 23.9.2020
Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, 15 minútovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Len tak zľahka. Všetko, čo som našla v chladničke bola paprika, paradajka, kúsok klobásy a jarná cibuľka. Vzniklo z toho lečo, len som musela utekať do obchodu pre vajíčka. Tak či máte v chladničke bez úžitku kúsok údeniny, zeleninu a pod, vykúzlite chutnú večeru do 15 minút. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTKA OD VÁS
Pridal: rebeka, 23.9.2020
Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, 15 minútovky
SUROVINY
250 gúdenina (klobása, párok ...)
4 ksrôznofarebná paprika
300 gparadajka
1 kscibuľa
3-4 ksvajce
1 lyžicamasť
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
výpek z mäsa
- Na masti opražíme na kocky pokrájanú cibuľu, pridáme údeninu, na kocky pokrájanú papriku a 7 minút restujeme.
- Pridáme pokrájané paradajky a restujeme ďalších 5 minút. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
- Zvlášť na panvici a troche tuku (maslo, olej, masť) vymiešame vajíčka.
- Tie potom pridáme do panvice s údeninou a zeleninou. Doladíme chute.
- Ak máme jarnú cibuľku, pridáme ju tiež.
Môj blog: Vaření s Tomem
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Jen tak zlehka - lečo z domácí zeleniny.
KOMENTÁRE K RECEPTU