NajRecept.sk Čásť dňa Obed, Hlavné jedlo Len tak zľahka - lečo z domácej zeleniny
Len tak zľahka - lečo z domácej zeleniny
Recept Len tak zľahka - lečo z domácej zeleniny
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
rebeka    ·   23.9.2020

Len tak zľahka - lečo z domácej zeleniny

Len tak zľahka. Všetko, čo som našla v chladničke bola paprika, paradajka, kúsok klobásy a jarná cibuľka. Vzniklo z toho lečo, len som musela utekať do obchodu pre vajíčka. Tak či máte v chladničke bez úžitku kúsok údeniny, zeleninu a pod, vykúzlite chutnú večeru do 15 minút. Autor: Naďa I. (Rebeka)

Suroviny
250 g
údenina (klobása, párok ...)
4 ks
rôznofarebná paprika
300 g
paradajka
1 ks
cibuľa
3-4 ks
vajce
1 lyžica
masť
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
výpek z mäsa
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Na masti opražíme na kocky pokrájanú cibuľu, pridáme údeninu, na kocky pokrájanú papriku a 7 minút restujeme.
  2. Pridáme pokrájané paradajky a restujeme ďalších 5 minút. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
  3. Zvlášť na panvici a troche tuku (maslo, olej, masť) vymiešame vajíčka.
  4. Tie potom pridáme do panvice s údeninou a zeleninou. Doladíme chute.
  5. Ak máme jarnú cibuľku, pridáme ju tiež.

Môj blog: Vaření s Tomem

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár