Langoše - jednohubky

Recept Langoše - jednohubky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Mini langoše bez kysnutia. Vynikajúca pochúťka, ktorú môžete pripraviť aj na rôzne oslavy alebo dokonca som ich pripravovala aj ako pohostenie na Silvestra. Vyskúšajte, je to bomba .... ani sa pri jedle nezašpiníte a nemusíte zjesť ani celý veľký langoš. Trochu syra, trocha kečupu, môžete ich aj potrieť cesnakovou vodou (vodu uvaríme, prelisujeme cesnak a potierame). Autor: Lenulka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

1 kelímokbiely jogurt
2 kelímkypolohrubá múka
1 lyžičkajedlá sóda
podľa chutisoľ

Na dozdobenie:

kečup
cesnak
eidam

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetky prísady dáme do misky a vypracujeme cesto. Vyvaľkáme z neho placku, z ktorej vykrajujeme kolieska, ktoré vyprážame vo väčšej vrstve oleja, postupne z oboch strán.
  2. Vypražené langoše potrieme kečupom, v ktorom máme zamiešaný cesnak. Dozdobíme nastrúhaným syrom.
  3. Tieto langoše - jednohubky si môžeme pripraviť aj na Silvestra alebo na oslavu.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť