Lahodná zelerová pomazánka

Pridal: NajLucka, 18.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Zelerová pomazánka
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Lahodná francúzska zelerová nátierka. S čerstvým, chrumkavým pečivom, delikatesa.
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 18.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Zelerová pomazánka
SUROVINY
1 kszeler
3 lyžicemajonéza
3 lyžicekyslá smotana
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
pár kvapiekcitrónová šťava
3-4 ksvajce
1/2 ksjablko
- Zeler očistíme a prekrojíme na polovicu. V horúcej osolenej vode ho uvaríme do mäkka.
- Jablko nastrúhame na jemnom strúhadle, uvarený zeler na hrubom strúhadle a v miske spolu premiešame. Pridáme nadrobno nakrájané uvarené vajcia, kyslú smotanu, majonézu, citrónovú šťavu, ochutíme soľou a korením.
- Necháme minimálne hodinu stáť v chladničke, aby sa všetky chute prepojili a podávame s čerstvým, chrumkavým pečivom.
Zdroj: Coolinarika
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Lahodná celerová pomazánka.
KOMENTÁRE K RECEPTU