Lahodná zelerová pomazánka

Recept Lahodná zelerová pomazánka

Pridal: NajLucka, 18.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Zelerová pomazánka

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Lahodná francúzska zelerová nátierka. S čerstvým, chrumkavým pečivom, delikatesa.

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 18.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Zelerová pomazánka

SUROVINY

1 kszeler
3 lyžicemajonéza
3 lyžicekyslá smotana
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
pár kvapiekcitrónová šťava
3-4 ksvajce
1/2 ksjablko

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zeler očistíme a prekrojíme na polovicu. V horúcej osolenej vode ho uvaríme do mäkka.
  2. Jablko nastrúhame na jemnom strúhadle, uvarený zeler na hrubom strúhadle a v miske spolu premiešame. Pridáme nadrobno nakrájané uvarené vajcia, kyslú smotanu, majonézu, citrónovú šťavu, ochutíme soľou a korením.
  3. Necháme minimálne hodinu stáť v chladničke, aby sa všetky chute prepojili a podávame s čerstvým, chrumkavým pečivom.

Zdroj: Coolinarika

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť