Ľahký broskyňový cake s jogurtom

Recept Ľahký broskyňový cake s jogurtom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Máte doma broskyne a neviete, čo piecť? Vyskúšajte recept podľa Lucky. Vynikajúci a hlavne veľmi ľahký broskyňový zákusok s jogurtom.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

2 ksvajce
1 hrnčekovsené vločky
trochamlieko
biely jogurt
med
škorica
1 ksprášok do pečiva
3 ksbroskyňa
na formumaslo
na formukokos

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vidličkou si rozšľaháme vajcia a primiešame mlieko.
  2. Nasypeme vločky a necháme chvíľu naboptnať. Primiešame med, škoricu a prášok do pečiva. Na vymastenú a vysypanú formu dáme cesto a pečieme asi 12 minút pri 180 stupňoch.
  3. Potom vyberieme a necháme chvíľu vychladnúť. V miske si mixérom našľaháme druhé vajce a ďalej šľaháme aj s jogurtom.
  4. Broskyne si nakrájame na mesiačiky a kladieme ich na upečený korpus.
  5. Potom ich zalejeme vyšľahanou zmesou a posypeme škoricou. Dáme na 15 minút piecť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť