Kysnuté slimáky s kečupom

Recept Kysnuté slimáky s kečupom

Pridal: skatulkavkuchyni, 14.2.2022

Kategorie: Cestá, Pizza cesto, Prílohy, Chuťovky, Pečivo

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Výborné kysnuté slimáky. Ak máte radi pizzu, tak si ich určite obľúbite. Môžete naplniť podľa chuti.

FOTKA OD VÁS

Pridal: skatulkavkuchyni, 14.2.2022

Kategorie: Cestá, Pizza cesto, Prílohy, Chuťovky, Pečivo

Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

500 gmúka polohrubá
250 lmlieko
1 dloleja
1/2 kockydroždia
1/2 ČLcukru
1 PLsoľ
kečup
syr
pizzové korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Z mlieka, droždia a cukru si urobíme kvások. Zmiešame s múkou, soľou, olejom a vypracujeme cesto. Necháme vykysnúť asi pol hodinku.
  2. Po vykysnutí cesto rozvaľkáme do tvaru obdĺžnika. Potrieme kečupom a posypeme nastrúhaným syrom a korením.
  3. Zvinieme do rolády a krájame priečne na trojuholníky. Potrieme vajíčkom a pečieme na 200°C asi 15 až 20 minút.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť