Kuracie soté na mexický spôsob s grilovanou mrkvou

Recept Kuracie soté na mexický spôsob s grilovanou mrkvou
FOTKA OD VÁS
Recept Kuracie soté na mexický spôsob s grilovanou mrkvou
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Zdravšia varianta chutného obedu. Vyskúšajte mrkvové hranolky, sú luxusné. Autot: Wiwuska

FOTKA OD VÁS
Recept Kuracie soté na mexický spôsob s grilovanou mrkvou

SUROVINY

500 gkuracie prsia
1 kscibuľa
hrnčekčervená fazuľa
hrnčekmrazená kukurica
1 ksčili paprička (jalapenos)
1 lyžičkaoregano
2 ksstredne veľká mrkva
kokosový olej
provensálske / grilovacie korenie
paradajkový pretlak
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie prsia nakrájame na kúsky, opražíme na oleji nadrobno nakrájanú cibuľu, potom pridáme mäso a opiečieme ho do biela, pridáme fazuľu (červenú fazuľu vopred namočenú uvariť domäkka alebo použiť aj fazuľu z konzervy), kukuricu, dochutiť soľou, mletým čiernym korením, chilli papričkou ( ja používam domáce jalapenos nadrobno pokrájané), paradajkový pretlak (ten najmenší v konzerve alebo domáci), 1 lyžička oregana, všetko udusíme do mäkka.
  2. Mrkva: umytú mrkvu nakrájame na hranolky, v parnom hrnci ju "predparíme", aby bola mäkká (cca 15 min.). Potom dáme na panvicu trochu kokosového oleja a grilujeme.
  3. Tesne pred koncom posypeme provensálskym alebo grilovacím korením.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť