Kuracie slimáky na paličke so zemiakovou kašou

Recept Kuracie slimáky na paličke so zemiakovou kašou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Kubo má úúúžasného "pamätováka" na blbosti. Keď videl dnešný obed, rozsvietili sa mu oči a hovorí: "Mamííí, toto už som niekde videl"...potom bolo úplne hmatateľne cítiť jeho sústredenie...a potom...na tvári sa mu rozlial výraz, ako keby práve objavil Ameriku i s priľahlými ostrovmi. "Toto už sme raz mali, že ánooo?" a s víťazným pokrikom "yesss!!!" a typickým posunkom pokrčenej paže, ako to dnes decká vedia, sa na to vrhol... Autor: Danka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

4 kskurací prsný rezeň
150 gšunka
150 ganglická slanina
soľ
mleté čierne korenie
sušený cesnak
grilovacie korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso rozrezať, rozklepať, z oboch strán osoliť, okoreniť, poklásť plátky šunky a slaniny, zrolovať a aspoň na hodinku, lepšie na dve, uložiť na polystyrénovej tácke do mrazničky (lepšie sa potom krája).
  2. Potom vždy zapichneme do rolky špajdľu a odrežeme slimáka, postup opakujeme, kým nezískame špíz danej dĺžky (jednoducho nesmieme zabudnúť, že sa nám hotový špíz musí zmestiť do panvičky , krok 1 ).
  3. Smažíme na masti z oboch strán dozlatista.
  4. Po vybratí mäsa môžeme hotový výpek zaprášiť trochou hladkej múky.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť