Kuracie rolky Cordon Bleu z rúry

Recept Kuracie rolky Cordon Bleu z rúry

Pridal: NajLucka, 24.11.2020

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Klasika - kuracie rolky Cordon Bleu bez smaženia, pripravené v rúre. Obaľované v strúhanke s parmezánom. Podávame so zemiakmi.

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 24.11.2020

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

SUROVINY

Budeme potrebovať:

800 gkurací rezeň
200 mlvoda
2 lyžicerozpustené maslo
2 strúčikycesnak
oregano
soľ
korenie
vegeta
100 gplátky šunky
100 gplátky tvrdého syra
olivový olej

Ďalej budeme potrebovať:

80 gstrúhanka
2 lyžičkymletá červená paprika
2 lyžicestrúhaný parmezán

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie mäso nakrájame a paličkou na mäso poriadne naklepeme. Osolíme a okoreníme, jemne posypeme vegetou.
  2. Do misky dáme vodu, pridáme 2 lyžičky vegety, rozpustené maslo, prelisovaný cesnak a oregano. Privedieme k varu a varíme niekoľko minút. Pripravenú vodu nalejeme do zmesi strúhanky, červenej mletej papriky a parmezánu.
  3. Na plátok mäsa položíme plátok šunky, plátok syra a mäso zrolujeme.
  4. Každú rolku obalíme v pripravenej zmesi.
  5. Rolky ukladáme na olejom vymastený plech na pečenie a pečieme pri teplote 200 stupňov cca 45 minút.

Zdroj: Coolinarika

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť