Kuracie rezne v horčici bez vyprážania a aj tak extra chrumkavé

Recept Kuracie rezne v horčici bez vyprážania a aj tak extra chrumkavé
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Nikto mi nechcel uveriť, že som tieto rezne nesmažila v oleji. Boli extra chrumkavé a vnútri šťavnaté. Žiadne suché tvrdé mäso, ktoré sa ťažko prehĺta. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

700 gkuracie prso
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
4 lyžicehorčica
200 gkyslá smotana
2 strúčikycesnak
podľa chuticitrónová šťava

Na obaľovanie:

150 gtvrdý syr
6 lyžícstrúhanka
1/2 bal.maslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Osolíme a okoreníme a pripravíme marinádu.
  2. Zmiešame všetky suroviny - horčicu, kyslú smotanu, cesnak a trochu citrónovej šťavy.
  3. Mäso naložíme do marinády a necháme marinovať aspoň 1 hodinu. Ja pripravujem mäso večer a na ďalší deň pokračujem.
  4. Marinované mäso obalíme v zmesi syra a strúhanky.
  5. Ukladáme na papierom vyložený plech na pečenie a na vrch každého mäsa uložíme kúsok masla.
  6. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov asi 40 minút.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť