Kuracie rezne plnené mandľami

Recept Kuracie rezne plnené mandľami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Naše tradičné jedlo v nedeľu. Či už plnené, alebo klasické rezne sú u nás doma veľmi obľúbené. Túto nedeľu som ich pripravovala s mandľami. Boli vynikajúce. Určite vyskúšajte, mandle môžete obmieňať aj za iné orechy. Autor: Makronka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

4 kskuracie prsia
50-70 gmandle
120 gmaslo
podľa chutisoľ
1 ksvajce
na trojobalmúka
na trojobalvajce
na trojobalstrúhanka
na vyprážanieolej alebo topené maslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Valček mäsa naplnený valčekom z pražených mandlí a masla, obalený v trojobale a vypražený nadchne každého, kto má rád mandle a chutné jemné jedlo. Maslo, ktoré sa vyprážaním rozpustí, spôsobí, že je mäso krásne šťavnaté.
  2. Sparíme, ošúpeme, opražíme a nahrubo nasekáme mandle. Vychladnuté zmiešame s maslom, utvoríme 4 malé valčeky a necháme ich v mrazáku stuhnúť.
  3. Kuracie prsia naklepeme v pekný tenký rezeň, potrieme rozšľahaným vajcom, osolíme. Teraz do každého rezňa vložíme stuhnutý valček mandľového masla, pevne zabalíme a spevníme ihlou na závitky.
  4. Obalíme v trojobale, vložíme do vyššej vrstvy rozpáleného tuku, aby závitky plávali, a usmažíme.
  5. Podávame s varenými zemiakmi a kompótom alebo šalátom.

Môj blog:Mlsoty

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť