Kuracie rezne pečené v rúre so syrovou perinkou

Recept Kuracie rezne pečené v rúre so syrovou perinkou

Pridal: NajLucka, 30.10.2020

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Kuracie prsia pečené v rúre, ktoré pripravíte rýchlo a jednoducho. Ako prílohu môžete zvoliť zemiaky alebo ryžu. Chutí to výborne za tepla aj za studena. Tak už si len pripraviť suroviny a môžeme sa pustiť do prípravy. Pokiaľ máte radšej sušené paradajky, dajte ich tam namiesto čerstvých. S čerstvými to je viac šťavnaté. Tento obed je vhodný aj na nedeľu. Aspoň podľa mňa by nedeľné jedlo malo byť také originálnejšie. Pretože je to výborné aj studené, môžete pripraviť aj z dvojitej dávky, aby vám zostalo aj na večeru alebo dokonca aj na ďalší deň.

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 30.10.2020

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

SUROVINY

600 gkuracie prsia
1 kscibuľa
5 ksparadajka
250 gnastrúhaný syr
4 lyžicekyslá smotana
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie prsia narežeme priečne na polovicu a vyklepeme. Dáme ich na plech s papierom na pečenie a osolíme, okoreníme.
  2. Potrieme kyslou smotanou. Posypeme najemno nakrájanou cibuľou a poukladáme paradajky, ktoré nakrájame na kolieska.
  3. Poriadne posypeme syrom a pečieme v rúre pri teplote 200 stupňov asi 20 minút. Dobrú chuť!

Zdroj: Jrati

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť