Kuracie rezančeky na zelenine

Recept Kuracie rezančeky na zelenine
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Kuracie rezance restované na zelenine. Ako prílohu môžete podávať ryžu alebo opekané zemiaky. Dokonca mne sa k tomu hodia aj hranolky.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

3 kskuracie prsia
1 ksčervená paprika
1 ksžltá paprika
1 kscibuľa
250 gšampiňóny
kúsokkapusta
3 lyžicesójová omáčka
3 lyžiceworchester
1 lyžicazemiakový škrob
200 mlvoda
olej, soľ, korenie

Príloha:

ryža alebo zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na panvici rozpálime olej, pridáme na mesiačiky nakrájanú cibuľu a opražíme ju do zlata. Pridáme huby a krátko restujeme. Papriky umyjeme a nakrájame na prúžky, pridáme k orestovanej cibuli a hubám a krátko necháme smažiť.
  2. Kuracie prsia očistíme a nakrájame na rezance, ktoré pridáme k cibuli a paprike a necháme zatiahnuť. Kým sa mäsko smaží, nakrájame kapustu a pripravíme si zálievku. Vo vode rozmiešame sójovú omáčku, worchester a zemiakový škrob. Pridáme k mäsu a necháme prejsť varom.
  3. Ochutíme soľou, korením a podávame s kopčekom ryži alebo opekanými zemiakmi. Dobrú chuť prajem.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť