NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Kuracie prsia s kyslou smotanou a syrom
Kuracie prsia s kyslou smotanou a syrom
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Lacusin    ·   16.1.2021

Kuracie prsia s kyslou smotanou a syrom

Zapečené kuracie prsia v rúre s kyslou smotanou a syrom. Podávame s ryžou alebo zemiakmi. Dobrú chuť!

NAJLEPŠIE RECEPTY

Suroviny
4 plátky
kuracie prsia
250 g
kyslá smotana
300 g
syr
5 lyžičiek
červená mletá paprika
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
zväzok
petržlen
podľa potreby
olivový olej
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky (prekrojíme ich pozdĺžne na polovicu), osolíme, okoreníme podľa chuti.
  2. Rúru predhrejeme na 200 stupňov a pripravíme si formu na pečenie, ktorú vymažeme olejom.
  3. Na rozpálenom oleji na panvici osmažíme kuracie prsia a následne ich vložíme do formy.
  4. Posypeme ich červenou mletou paprikou, navrstvíme kyslú smotanu a na každý kúsok kuracieho mäska navrstvíme nastrúhaný syr.
  5. Vložíme do rúry a pečieme, kým sa syr nerozpustí.
  6. Podávame s ryžou alebo zemiakmi. Nezabudneme posypať petržlenovou vňaťou.

Video ochutnávky

Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár

Najnovšie recepty

Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu

Viac receptov