Kuracie plátky v bylinkovom trojobale

Recept Kuracie plátky v bylinkovom trojobale
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoducho, rýchlo a chutne. Toto je asi heslo každej kuchárky. A ešte, aby som nezabudla, slovo zdravo. Ale toto slovo dnešný obed vôbec nevystihuje. Príloha bola kalorická, ale čo urobím, keď ju doma majú najradšej. Samozrejme, nerobím hranolky často, ale len raz za čas :) mäsko v bylinkovom trojobale :) Dobrú chuť. Autor: Pythonissa

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Kuracie plátky:

kuracie prsia
čerstvé bylinky (pažítka, petržlenová vňať, tymián, ligurček, bazalka ...)
vajce
hladká múka
strúhanka
soľ
korenie
na vyprážanieolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie prsia si môžeme naklepať na rezeň, stačí jemne naklepať, ale môžeme ich pokojne hneď začať obaľovať.
  2. Stačí osoliť, okoreniť a mäso obaľujeme v podstate v klasickom trojobale, teda začneme múkou, akurát do rozšľahaných a okorenených vajíčok pridáme najemno nasekané bylinky.
  3. Následne obaľujte v strúhanke, vyprážame na rozpálenom oleji a servírujeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť