NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Kuracie minirezníky v cesnakovom cestíčku
Kuracie minirezníky v cesnakovom cestíčku
Recept Kuracie minirezníky v cesnakovom cestíčku
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Danula Vašíčková    ·   11.6.2021

Kuracie minirezníky v cesnakovom cestíčku

Na otázku, čo by si dali k obedu, odpovedali chlapci jednohlasne: "No, mamo, treba rezne!". Lenže, pretože u nás nikdy nie je nič úplne normálne a stále dookola na jedno kopyto, rezne boli, ale zase trošku inak. A chlapci sa olizujú ešte teraz... :-) Autor: Danka

Suroviny
4 ks
stehenný rezeň
3 ks
vajce
3 lyžice
olej
3 lyžice
Solamyl
4 strúčiky
cesnak (prelisovať)
1 a 1/2 lyžičky
soľ
2 lyžice
plnotučná horčica
na vyprážanie
masť
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke.
  2. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.
  3. Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkou.
  4. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár