Kuracie minirezníky v cesnakovom cestíčku

Recept Kuracie minirezníky v cesnakovom cestíčku
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Na otázku, čo by si dali k obedu, odpovedali chlapci jednohlasne: "No, mamo, treba rezne!". Lenže, pretože u nás nikdy nie je nič úplne normálne a stále dookola na jedno kopyto, rezne boli, ale zase trošku inak. A chlapci sa olizujú ešte teraz... :-) Autor: Danka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

4 ksstehenný rezeň
3 ksvajce
3 lyžiceolej
3 lyžiceSolamyl
4 strúčikycesnak (prelisovať)
1 a 1/2 lyžičkysoľ
2 lyžiceplnotučná horčica
na vyprážaniemasť

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke.
  2. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.
  3. Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkou.
  4. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť