Kurací burger za 15 minút

Recept Kurací burger za 15 minút
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rýchlovka na obed alebo večeru, prípadne na raňajky. U niekoho to môže byť obložený chlebíček, u niekoho burger. Namiesto šunky som použila malé kuracie plátky, ktoré mi zostali z obeda. Preto som to radšej nazvala burger ako obložený chlebíček. U mňa je obložený chlebík so šunkou alebo s vlašským šalátom. Kuracie kúsky môžete urobiť aj čerstvé. Autor: Lucka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

plátkykuracie mäso
Camembert
plátkyEidam
uhorka
paradajka
hladká múka
provensálske bylinky
červená paprika
olej
cibuľa
celozrnná kaiserka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie plátky si osolíme, obalíme v hladkej múke zmiešanej s provensálskymi bylinkami a trochou červenej papriky a orestujeme na oleji.
  2. V hrnci si orestujeme cibuľku nakrájanú na malé kocky, zalejeme vriacou vodou a plátky dáme variť.
  3. Kaiserky rozkrojíme na pol a dáme do hriankovača opiecť, aby boli chrumkavé.
  4. Na spodnú časť kaiserky dáme mäso, kolieska paradajok, naň plátok Eidamu, kolieska uhorky, plátky Camemberut a zaklopíme druhou polovicou kaiserky.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť