Kurací burger za 15 minút

Pridal: luckazubata, 25.10.2020
Kategorie: Burgery, Grilovanie a BBQ, Kuracie mäso, Mäso, Zdravé recepty, 15 minútovky, Tipy a triky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Rýchlovka na obed alebo večeru, prípadne na raňajky. U niekoho to môže byť obložený chlebíček, u niekoho burger. Namiesto šunky som použila malé kuracie plátky, ktoré mi zostali z obeda. Preto som to radšej nazvala burger ako obložený chlebíček. U mňa je obložený chlebík so šunkou alebo s vlašským šalátom. Kuracie kúsky môžete urobiť aj čerstvé. Autor: Lucka
FOTKA OD VÁS
Pridal: luckazubata, 25.10.2020
Kategorie: Burgery, Grilovanie a BBQ, Kuracie mäso, Mäso, Zdravé recepty, 15 minútovky, Tipy a triky
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
plátkykuracie mäso
Camembert
plátkyEidam
uhorka
paradajka
hladká múka
provensálske bylinky
červená paprika
olej
cibuľa
celozrnná kaiserka
- Kuracie plátky si osolíme, obalíme v hladkej múke zmiešanej s provensálskymi bylinkami a trochou červenej papriky a orestujeme na oleji.
- V hrnci si orestujeme cibuľku nakrájanú na malé kocky, zalejeme vriacou vodou a plátky dáme variť.
- Kaiserky rozkrojíme na pol a dáme do hriankovača opiecť, aby boli chrumkavé.
- Na spodnú časť kaiserky dáme mäso, kolieska paradajok, naň plátok Eidamu, kolieska uhorky, plátky Camemberut a zaklopíme druhou polovicou kaiserky.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Kuřecí burger za 15 minut.
KOMENTÁRE K RECEPTU