Krkovička pečená vcelku na rasci a cesnaku

Recept Krkovička pečená vcelku na rasci a cesnaku
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Luxusná chuť!!! Nebíčko v papuľke!!! S cesnakom a rascou.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

1 - 2 kgbravčová krkovička bez kosti
1 hlávkacesnak
podľa potrebygrilovacie korenie
podľa chutimletá rasca
podľa potrebyolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Krkovičku si umyjeme a prešpikujeme pozdĺžne s vláknami s polovicou množstva cesnaku. Dostatočne zo všetkých strán okoreníme grilovacím korením a okoreníme mletou rascou.
  2. Dáme do pekáča s vekom, polejeme trochou oleja, alebo masťou, na krkovičku naukladáme plátky zvyšného cesnaku podlejeme vodou tak do 1/3 zakryjeme a pečieme pri teplote 200 stupňov podľa váhy min. 1,5 až 2,5 hodiny.
  3. Pred koncom pečenia krkovičku vyberieme a nakrájame na úhľadné plátky, ktoré ešte uložíme do šťavy a dáme ešte dopiecť. Podávame s ryžou, zemiakmi, alebo s knedľou a kapustou. Fantázii sa medze nekladú. Dobrú chuť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť