Krehké vianočné Magdalenky

Recept Krehké vianočné Magdalenky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tento recept som chcela stále vyskúšať. Pamätám si, že ich pekla pani vo filme Kuriér. Musím Vám napísať, že chuťovo boli naozaj veľmi krehké a myslím, že ak by sa poliali čokoládou a ozdobila by som ich vločkou, bolo by to luxusné vianočné pečivo. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

120 ghladká múka
80 gpráškový cukor
90 gmaslo
2 ksvajce
1 lyžicecitrónová šťava

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom a rozpusteným maslom do peny, pridáme citrónovú šťavu a múku.
  2. Cesto preložíme do cukrárskeho vrecka a môžeme plniť formičky.
  3. Formičky poukladáme na plech a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme na 180 stupňov asi 10 minút - sledujeme. Keď sú pekne zlaté, vyberáme.
  4. Upečené necháme mierne vychladnúť a potom Magdalenky vyklopíme. Vrch pocukrujeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť