Kotletky v omáčke s horčicou

Pridal: Lea012, 25.10.2020
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Zdravé recepty, Fitness, Obed, Hlavné jedlo
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Diétne hlavné jedlo - ryža s hráškom a cibuľou, pečené mäso s omáčkou z horčice. Autor: Lea
FOTKA OD VÁS
Pridal: Lea012, 25.10.2020
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Zdravé recepty, Fitness, Obed, Hlavné jedlo
SUROVINY
Mäso:
500 gbravčová kotleta
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
podľa chutihorčica
2 kscibuľa
Hrášková ryža:
250 gryža
1 baleniemrazený hrášok
1 kscibuľa
podľa chutisoľ
0,5 lvoda
- Mäso osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Sprudka orestujeme a podlejeme vodou. Mäso dusíme cca 1 hodinu.
- Potom pridáme cibuľku nakrájanú na kocky a varíme ešte 10 minút. Omáčku zahustíme pohánkovou múkou a krátko povaríme.
- Hráškovú ryžu pripravíme tak, že si prepláchneme ryžu pod studenou vodou, podlejeme pol litrom vody, pridáme hrášok a osolíme.
- Ošúpeme si menšiu cibuľu a pridáme k zmesi ryže a hrášku, potom varíme na miernom ohni cca 20 minút.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Kotletky v omáčce s hořčicí.
KOMENTÁRE K RECEPTU