Košovská pochúťka podávaná s chlebom

Recept Košovská pochúťka podávaná s chlebom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Fantastické hlavné jedlo, ktoré je u nás doma veľmi obľúbené. Je to tradičné jedlo zo stredného Slovenska, z obce Koš. Skúste. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

500 gbravčové karé
350 ml (pohár)sterilizované uhorky
podľa potrebyolej
podľa chutisoľ
podľa chutičierne mleté korenie
3-4 lyžicehorčica
cca 250 mlšťava z uhoriek
podľa chutichilli papričky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso nakrájame na malé rezančeky, orestujeme sprudka na oleji, osolíme i okoreníme a dusíme, pustí šťavu. Dusíme domäkka.
  2. Medzičasom podlejeme uhorkovou šťavou.
  3. K mäkkému mäsu pridáme na kocky nakrájané sterilizované uhorky a plnotučnú horčicu.
  4. Necháme prejsť varom, prípadne dáme nakrájanú chilli papričku, kto má rád pikantné.
  5. Podávame s čerstvým chlebom, prípadne so zemiakovými plackami.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť