Knedle zo staršieho pečiva s petržlenom a oreganom

Pridal: Triniti, 16.2.2021
Kategorie: Knedle, Karlovarská knedľa, Prílohy
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Vynikajúca príloha - knedle zo staršieho pečiva. K omáčke a mäsu sú naozaj vynikajúce. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Pridal: Triniti, 16.2.2021
Kategorie: Knedle, Karlovarská knedľa, Prílohy
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
500 gstaršie pečivo
2 ksvajce
3 kscibuľa
4 plátkyšunka
podľa potrebymlieko
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa chutimuškátový oriešok
podľa chutioregano
podľa chutipetržlenová vňať
- Staršie pečivo nakrájame na malé kocky, pridáme nasekanú petržlenovú vňať a oregano.
- Na oleji osmažíme cibuľu, pridáme nakrájanú šunku alebo slaninu. Osmaženú slaninu s cibuľou pridáme k pečivu s petržlenom a oreganom, pridáme vidličkou rozšľahané vajíčka a premiešame.
- Pridáme štipku muškátového orieška, soľ, korenie. Podľa potreby prilejeme mlieko (dostaneme lepivú hmotu). Necháme odstáť 15-20 minút.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Knedlíky ze staršího pečiva s petrželkou a oreganem.
KOMENTÁRE K RECEPTU