Kapusta z červenej repy

Recept Kapusta z červenej repy
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Pokiaľ máte radi červenú repu, určite si pripravte chutnú prílohu / šalát k pečenému mäsu alebo tento šalát môžete podávať ako samostatnú prílohu. Prípadne, ak chudnete, považujte to za hlavný chod. Samozrejme, vtedy vynechajte cukor, ale podľa mňa trochu cukru neuškodí ani v diéte, veď nemôžete hneď úplne vynechať všetko, ale postupne :) Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

5 buliev (cca 700 g)červená repa
2 lyžičkysolamyl
50 mlvoda
1 kscibuľa
1 lyžicamasť alebo olej
podľa chutisoľ
podľa chutikryštálový cukor
podľa chutiocot

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Deň vopred si uvaríme repu do mäkka. Olúpeme ju a nastrúhame na hrubo na strúhadle.
  2. Na tuku opražíme na kocky pokrájanú cibuľu, pridáme nastrúhanú repu.
  3. Podľa chuti osolíme, pridáme cukor a ocot. Vo vode rozmiešame solamyl, pridáme k repe a necháme pár sekúnd prevariť.
  4. Podávame k pečenému bravčovému mäsu.

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť