Jemné banániky

Recept Jemné banániky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tieto banániky môžete pripraviť aj cez strojček, aj cez cukrársky sáčok s ozdobnou špičkou. Polovicu namočíme do čokolády a ja som zdobila ešte cukrárskymi ozdobami. Autor: Adddy

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

32 dkghladká múka
25 dkgmaslo
7 dkgpráškový cukor

Čoko poleva:

10 dkgčokoláda na varenie
5 dkgstužený tuk

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Spracujeme cesto a pretlačíme strojčekom, upečieme.
  2. Pečieme pri teplote 200 stupňov dozlatista. Dávame pozor, pečieme krátko. Hneď, keď majú zlatý nádych, vyberáme ich z rúry.
  3. Po vychladnutí jednu stranu namáčame do čoko polevy a ozdobíme napr. srdiečkami.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť