NajRecept.sk Sviatočné pečenie Vianoce Vianočné pečivo Jemné banániky
Jemné banániky
Recept Jemné banániky
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Adddy17 Adddy17    ·   5.10.2020

Jemné banániky

Tieto banániky môžete pripraviť aj cez strojček, aj cez cukrársky sáčok s ozdobnou špičkou. Polovicu namočíme do čokolády a ja som zdobila ešte cukrárskymi ozdobami. Autor: Adddy

Suroviny
32 dkg
hladká múka
25 dkg
maslo
7 dkg
práškový cukor

Čoko poleva:

10 dkg
čokoláda na varenie
5 dkg
stužený tuk
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Spracujeme cesto a pretlačíme strojčekom, upečieme.
  2. Pečieme pri teplote 200 stupňov dozlatista. Dávame pozor, pečieme krátko. Hneď, keď majú zlatý nádych, vyberáme ich z rúry.
  3. Po vychladnutí jednu stranu namáčame do čoko polevy a ozdobíme napr. srdiečkami.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár