NajRecept.sk Dezerty Koláče Tvarohový koláč Jemná tvarohová bublanina ako pierko
Jemná tvarohová bublanina ako pierko
Recept Jemná tvarohová bublanina ako pierko
Mineralka Mineralka    ·   6.10.2020

Jemná tvarohová bublanina ako pierko

Za minútu pripravená a veľmi chutná. V chladničke som mala tvaroh, ktorému končila spotreba, tak som musela rýchlo niečo vymyslieť. Voľba padla na túto bublaninu a poviem vám, bola to dobrota. Autor: Mineralka

10 min
Čas prípravy
30 min
Čas varenia
Suroviny

Cesto:

1 hrnek = 250 ml
2 hrnčeky
polohrubá múka
1 hrnček
kryštálový cukor
1,5 hrnčeka
mlieko
1/2 hrnčeka
olej
4 ks
vajce
1 bal.
prášok do pečiva

Plnka:

250 g
tvaroh
podľa chuti
práškový cukor
podľa chuti
ovocie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme olej, mlieko a nakoniec všetky suché suroviny, ktoré sme vopred zmiešali v miske.
  2. Cesto vylejeme na pripravený plech (ja som ho vymastila maslom a vysypala hrubou múkou, ale kľudne môžete použiť aj papier na pečenie) a navrstvíme tvaroh vymiešaný s cukrom.
  3. Poukladáme ovocie a dáme piecť.
  4. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 30 minút - sledujeme.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár