Jemná tvarohová bublanina ako pierko

Recept Jemná tvarohová bublanina ako pierko
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Za minútu pripravená a veľmi chutná. V chladničke som mala tvaroh, ktorému končila spotreba, tak som musela rýchlo niečo vymyslieť. Voľba padla na túto bublaninu a poviem vám, bola to dobrota. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

1 hrnek = 250 ml
2 hrnčekypolohrubá múka
1 hrnčekkryštálový cukor
1,5 hrnčekamlieko
1/2 hrnčekaolej
4 ksvajce
1 bal.prášok do pečiva

Plnka:

250 gtvaroh
podľa chutipráškový cukor
podľa chutiovocie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme olej, mlieko a nakoniec všetky suché suroviny, ktoré sme vopred zmiešali v miske.
  2. Cesto vylejeme na pripravený plech (ja som ho vymastila maslom a vysypala hrubou múkou, ale kľudne môžete použiť aj papier na pečenie) a navrstvíme tvaroh vymiešaný s cukrom.
  3. Poukladáme ovocie a dáme piecť.
  4. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 30 minút - sledujeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť