Jemná omáčka s kuracím mäsom na cestoviny

Recept Jemná omáčka s kuracím mäsom na cestoviny
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Lahodná krémová omáčka, ktorá je vhodná k rôznym cestovinám, prípadne ju môžete podávať k ryži.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

2-3 kskuracie prsia
200 gsmotanový syr
1 kockakurací bujón
1 plechovkašampiňóny
1 ksparadajka
1 ksčili paprička
100 mlmlieko
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
trochuolej
trochupetržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie prsia očistíme, umyjeme a poriadne osušíme. Nakrájame na rezance alebo na menšie kocky, ktoré v miske poriadne okoreníme a osolíme (môžete použiť ľubovoľné korenie, ktoré máte radi).
  2. Na panvici rozpálime trochu oleja a mäso opražíme z každej strany. Keď máme mäsko osmažené, pridáme smotanový syr, na drobno nakrájanú paradajku, chilli papričku, huby a všetko spolu dusíme. Pridáme mlieko, bujón, ktorý sme rozbili v troche vody a ešte povaríme. Keď máme mäso uvarené, ochutnáme, prípadne dochutíme a môžeme podávať s cestovinami.
  3. Vrch ešte ozdobíme petržlenovou vňaťou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť