Jednoduchý recept z panvice: mäso plnené zemiakovo syrovou prílohou

Jednoduchý recept z panvice: mäso plnené zemiakovo syrovou prílohou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rýchle a chutné hlavné jedlo, ktoré máte pripravené hneď. Nemusíte pripravovať mäso a prílohu zvlášť, môžete aj naraz a to v jednom pekáčiku. Určite sa nechajte inšpirovať. Autor: Jaja

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Potrebujeme:

400 gkuracie prsia
podľa chutisoľ
podľa chutimleté čierne korenie
1 ksvajce
100 gsyr
2 kszemiaky
podľa potrebystrúhanka
20 gparmezán
30 mlvoda

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie prsia pozdĺžne prekrojíme na polovicu. Mäso položíme na tvrdú podložku. Prekryjeme fóliou a tĺčikom vyklepeme. Mäso osolíme a posypme korením.
  2. Do misky s nastrúhaným syrom pridáme vajce a na strúhadle nastrúhané zemiaky, z ktorých sme predtým vytlačili prebytočnú tekutinu. Pridáme soľ, korenie a dôkladne premiešame lyžicou.
  3. Na mäso nanesieme zemiakovú zmes. Prekryjeme ďalším plátkom mäsa. Do veľkého taniera pridáme strúhanku, na jemno nastrúhaný parmezán. Lyžicou premiešame. Prsia obalíme z oboch strán v strúhanke. Mäso dôkladne zabalíme do papiera na pečenie. Prsia vložíme do suchej panvice. Prekryjeme pokrievkou.
  4. Pečieme 10 minút na strednom ohni. Potom mäso otočíme, zakryjeme. Pečieme ďalších 10 minút na strednom ohni. A môžeme servírovať.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť