Jahodová bublanina so snehom z cícera

Recept Jahodová bublanina so snehom z cícera
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jahodová bublanina so snehom z cícera. Autor: remcula

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

troškunálev zo sterilizovaného cícera
3 ksžĺtok
1/2 hrnčekafruktóza
1/4 hrnčekašpaldová múka
1/4 hrnčekarepkový olej
1 bal.prášok do pečiva
1-2 lyžiceplátky mandlí
podľa potrebyjahoda

Drobenka:

2 lyžiceolej alebo Stella
podľa potrebyhrubá múka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Nálev z plechovky cícera nalejeme do misky a vyšľaháme z neho sneh. (Ide to úplne skvele.)
    Pridáme žĺtky a zase vyšľaháme.
  2. Zvlášť do misky dáme obe múky, prášok do pečiva, fruktózu, olej, žĺtky a sójové mlieko. Pridáme vyšľahané žĺtky so snehom. Všetko prešľaháme metlou na hladké cesto. Vylejeme do vymastenej a vysypanej formy, vykladáme jahodami.
  3. Z oleja, fruktózy a hrubej múky vytvoríme posýpku, ktorou posypeme koláč. Môžeme ešte posypať aj plátkami mandlí.
  4. Pečieme na 170° C asi 30 minút (vyhriata rúra).
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť