Jablkový víchor s čokoládou a kyslou smotanou

Pridal: Jaja79, 4.11.2020
Kategorie: Koláče, Dezerty, Múčniky, Koláče, keksíky, sušienky, Jablká, Podľa ovocia, Jablkový koláč
Šťavnatý koláč z hrnčeka, ktorý si zamilujete. Je šťavnatý vďaka jablkám, sladký vďaka čokoládovej poleve a chutný vďaka všetkým skombinovaným surovinám. Autor: Jaja
Pridal: Jaja79, 4.11.2020
Kategorie: Koláče, Dezerty, Múčniky, Koláče, keksíky, sušienky, Jablká, Podľa ovocia, Jablkový koláč
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
1 hrnček = 250 ml
5 ksjablko
2 a 1/2 hrnčekapolohrubá múka
1 hrnčekkryštálový cukor
1 hrnčekmlieko
1/2 hrnčekarastlinný olej
2 ksvajce
2 lyžičkyškorica
2 lyžicekakao
1 bal.vanilkový cukor
1 lyžičkajedlá sóda
1 bal.prášok do pečiva
podľa chutidžem
2 kelímkykyslá smotana
2 bal.čokoláda
- Jablká očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle. V miske zmiešame všetky suroviny - múku, cukor, mlieko, olej, vajíčka, vanilku, škoricu, kakao, jedlú sódu a prášok do pečiva.
- Pridáme nastrúhané jablká a všetko spolu premiešame.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Jablečné tornado s čokoládou a zakysanou smetanou.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Jabłkowe tornado z czekoladą i śmietaną.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Apfel-Tornado mit Schokolade und saurer Sahne – ein Tassenrezept an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Almatornádó csokival és tejföllel.
Dnes jsem vyzkoušela a je to velmi rychlý a chutný koláč 👍