Jablkový tanec bez pečenia

Pridal: Jaja79, 2.5.2021
Kategorie: Múčniky, Dezerty, Koláče, keksíky, sušienky, Nepečené dezerty, Jablká, Podľa ovocia, Jablkový koláč, Koláče
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Ľahký na prípravu a chuťovo fantastický dezert ku kávičke. Určite vyskúšajte, ak chcete zliklivodovať jablká z komory. Autor: Jaja
FOTKA OD VÁS
Pridal: Jaja79, 2.5.2021
Kategorie: Múčniky, Dezerty, Koláče, keksíky, sušienky, Nepečené dezerty, Jablká, Podľa ovocia, Jablkový koláč, Koláče
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
Základ:
2 bal.BeBe sušienky
Jablková vrstva:
500 gjablko
1 bal.vanilkový cukor
1 bal.Zlatý klas
100 ml (podľa potreby)voda
Krém:
1 bal.Zlatý klas
500 mlmlieko
200 gmaslo
podľa chutikryštálový cukor
Ďalej:
250 mlsmotana na šľahanie
Poleva:
100 mlsmotana na šľahanie
100 gčokoláda
- Pripravíme si formu a pustíme sa do prípravy. Jablká očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Krátko podusíme, pridáme vanilkový cukor a rozmiešaný zlatý klas vo vode. Vody pridávajte podľa toho, ako šťavnaté máte jablká. Ak pustili veľa šťavy, pridajte menej vody. Uvaríme hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť bokom.
- V druhom hrnci uvaríme zlatý klas rozmiešaný v osladenom mlieku. Maslo vyšľaháme do peny a postupne pridáme vychladnutý puding.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Jablečný tanec bez pečení.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Jabłkowy taniec bez pieczenia.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Almatánc sütés nélkül.
KOMENTÁRE K RECEPTU