Jablkový tanec bez pečenia

Recept Jablkový tanec bez pečenia
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ľahký na prípravu a chuťovo fantastický dezert ku kávičke. Určite vyskúšajte, ak chcete zliklivodovať jablká z komory. Autor: Jaja

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Základ:

2 bal.BeBe sušienky

Jablková vrstva:

500 gjablko
1 bal.vanilkový cukor
1 bal.Zlatý klas
100 ml (podľa potreby)voda

Krém:

1 bal.Zlatý klas
500 mlmlieko
200 gmaslo
podľa chutikryštálový cukor

Ďalej:

250 mlsmotana na šľahanie

Poleva:

100 mlsmotana na šľahanie
100 gčokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme si formu a pustíme sa do prípravy. Jablká očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Krátko podusíme, pridáme vanilkový cukor a rozmiešaný zlatý klas vo vode. Vody pridávajte podľa toho, ako šťavnaté máte jablká. Ak pustili veľa šťavy, pridajte menej vody. Uvaríme hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť bokom. 
  2. V druhom hrnci uvaríme zlatý klas rozmiešaný v osladenom mlieku. Maslo vyšľaháme do peny a postupne pridáme vychladnutý puding. 
  3. Môžeme vrstviť - sušienky, jablká, krém, vyšľahaná šľahačka (nemusí byť) a čokoládová poleva (smotanu ohrejeme a pridáme na kúsky nalámanú čokoládu, ktorú miešaním rozpustíme). Odložíme do chladničky stuhnúť a podávame.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť