Jablkový ovsený perník

Recept Jablkový ovsený perník
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vynikajúci, jednoduchý a hlavne zdravý. Osladila som ho medom, je z jedného vajíčka, s príjemnou chuťou perníkového korenia a k tomu ešte bez klasickej bielej múky. Pomlela som ovsené vločky, ktoré sú ľahko stráviteľné a ešte k tomu koláčik je šťavnatý vďaka jabĺčku. Skúste. Autor: LuckaZubata

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 ksvajce
2-3 lyžicemed
125 mlmlieko
100 govsené vločky
2 lyžičkyperníkového korenia
2 lyžičkykakao
1/2 lyžičkyjedlá sóda
1 ksjablko

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajcia si vyšľaháme s medom, pridáme mlieko, kakao, perníkové korenie, jedlú sódu, nastrúhané jablko a nakoniec ovsené vločky zomleté na múku.
  2. Všetko vlejeme do srnčieho chrbta vyloženého papierom na pečenie a dáme do predhriatej rúry na 180 stupňov a pečieme asi 45 minút.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť