Maslo vymiešame s cukrom do peny, pridáme žĺtky a krátko šľaháme. Postupne pridávame múku zmiešanú s kakaom a vypracujeme hladké cesto, ktoré odložíme do chladničky na pol hodinu.
Odležané cesto rozvaľkáme na tenší plát a vykrajujeme kolieska s priemerom 3-5 cm. Ukladáme ich na papierom vyložený plech na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 15 minút.
Upečené kolieska necháme na rovnej ploche vychladnúť.
Smotanu na šľahanie ohrejeme a odstavíme, pridáme 150 g čokolády a miešaním ju rozpustíme. Po vychladnutí mixérom vyšľaháme a naplníme cukrárske vrecko. Nastriekame na koliesko a zakryjeme druhým kolieskom, ktorý sme namočili do rozpustenej čokolády, do ktorej sme pridali lyžicu oleja. Vrch ozdobíme krémom a necháme stuhnúť.